Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag -torsdag 8-12, 13-16


Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Dela

Veckans matsedel

Mårdenskolan, Bokelundaskolan, Vitsippan, Solrosen, Trollbacken, Skogsgläntan.

Alltid Svenskt kött och MSC fisk.

Vecka 7,  15 februari - 19 februari

Måndag: Salladsbord. Fisk med frasigt täcke, citronsås, potatis.
Tisdag: Salladsbord. Köttbullar, gräddsås, potatis, lingon.
Onsdag: Salladsbord. Fläsk/Ugnspannkaka, lingon, äppelmos.
Torsdag: Potatis och morotssoppa, bröd, pålägg, grönsak, frukt.                                                Fredag: Salladsbord. Stekt kycklingfilé, gräddsås, klyftpotatis, gelé.

Vecka 8,  22 februari - 26 februari, SPORTLOV

FRITIDS, FSK

Måndag: Salladsbord. Kökets färsrätt.
Tisdag: Salladsbord. Kökets fiskrätt.
Onsdag: Salladsbord. Kökets val.
Torsdag: Kökets soppa.                                                                                            Fredag: Salladsbord. Kökets val.

Vecka 9,  1 mars - 5 mars

Måndag: Salladsbord. Sprödbakad fisk, remouladsås, potatis.
Tisdag: Salladsbord. Färsbiff, gräddsås, potatis, lingon.
Onsdag: Salladsbord. Chicken nuggets, currysås, ris.
Torsdag: Ostsoppa med skinka, bröd, pålägg, grönsak, frukt.                                                Fredag: Salladsbord. Korvgryta a la Åmål, pasta.

Vecka 10,  8 mars - 12 mars

Måndag: Salladsbord. Pannbiff med paprikaröra, gräddsås, potatis, lingon.
Tisdag: Kompetensutvecklingsdag Fsk, F-klass, F-hem, Gr, Gy.
Onsdag: Salladsbord. Kassler, rotfruktsgratäng.
Torsdag: Tacosoppa, cremefraiche, bröd, ost, grönsak, frukt.                                                Fredag: Salladsbord. Fläskköttgryta, ris.

Vecka 11,  15 mars - 19 mars

Måndag: Salladsbord. Fiskgratäng Benedictine, hollandaisesås, potatis.
Tisdag: Salladsbord. Kålpudding, gräddsås, potatis, lingon.
Onsdag: Salladsbord. Köttgryta, ris.
Torsdag: Tomatsoppa med pasta, riven ost, bröd, ost, grönsak, frukt.               Fredag: Salladsbord. Potatisbullar, korv, lingon.

                                                        

Med reservation för eventuella förändringar.