Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:


Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Boka anläggning

Via webbokningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se lediga tider och skicka en bokningsförfrågan för en tid i någon av kommunens lokaler eller idrottsanläggningar. Har du speciella önskemål om till exempel catering (i FORUM), extra städning, övernattning, möblering eller teknisk hjälp ber vi dig skriva det i fältet anteckningar i din bokningsförfrågan.

Efter bokningshantering får du en bekräftelse via e-post när tiden är bokad för dig.

Observera att webbokningen bemannas under kontorstid kl. 07.00-16.00, inte på helger eller röda dagar. Vid bokning av tider på helgen ska bokningsförfrågan ha kommit in senast kl. 12.00 fredagen innan för att hinna administreras.


Catering i FORUM

Det finns möjlighet att beställa catering när du bokar någon lokal i FORUM Örkelljunga. Kontakta anläggningsansvarig Dennis Sandén Johansson på e-post: dennis.sanden.johansson@orkelljunga.se eller på telefon: 0435-550 58 för prisuppgift, menyförslag med mera. Vi måste ha din matbeställning minst 14 dagar i förväg.

Bokar du i tjänsten för Örkelljunga kommun är det inte tillåtet att beställa catering på annat sätt. Detta gäller alltså inte för privata bokningar.

Ansökan om säsongstider

Ansökan om säsongstider i idrottshallar, gymnastiksalar och gräsplaner ska lämnas in skriftligt till Kultur- och fritidsförvaltningen senast 1 april. Ansökan till konstgräsplanen under höst/vintersäsong ska vara inlämnad senast 15 oktober.

Till blanketten för att ansökan om säsongstider Pdf, 515.3 kB.

Övernattning i kommunala lokaler

Det finns möjlighet att boka idrottshallar för övernattning i samband med läger, tävlingar eller andra arrangemang. Du kan själv skicka en bokningsförfrågan via webbokningen Länk till annan webbplats.. Var vänlig skriv i anteckningar om ni önskar sova över i lokalen. Efter att ni bokat och fått tillstånd från oss ska ni dessutom anmäla till Räddningstjänsten Skåne Nordväst.

Anvisning för tillfällig övernattning Pdf, 1.7 MB, öppnas i nytt fönster.