Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Boka anläggning

Tillfälligt ändrade regler för uthyrning av FORUM Örkelljunga och idrottshallarna

Från och med den 16 november och tillsvidare är FORUM Örkelljunga och alla idrottshallar tillfälligt stängda för uthyrning. För att inte uppmuntra till aktiviteter som riskerar att öka smittspridningen kan privatpersoner inte boka tid i kommunens idrottshallar.

Verksamheter som tillåts fortsätta sina aktiviteter är föreningsverksamhet med aktiviteter för barn och ungdomar under 15 år. Även elitverksamhet är tillåtet.

Om de regionala riktlinjerna lättas kan beslutet ändras. Information kommer ut i så fall.

Berörda hyresgäster behöver inte avboka sina tider, det hanteras av Kultur- och fritidsförvaltningen. Det utgår ingen kostnad för avbokade tider.

Länsstyrelsen Skåne har beslutat att sänka publiktaket till åtta personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med sittande deltagare.Bokningsförfrågan via webben

Via webbokningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du se lediga tider och skicka en bokningsförfrågan för en tid i någon av våra lokaler eller idrottsanläggningar. Har du speciella önskemål om till exempel catering (i FORUM), extra städning, övernattning, möblering eller teknikhjälp ber vi dig skriva det i fältet anteckningar i din bokningsförfrågan.

Då får du en bokningsbekräftelse via e-post när tiden är bokad för dig. Observera att webbokningen bemannas under kontorstid kl. 07.00 - 16.00, inte på helger eller röda dagar. Vid bokning av tider på helgen ska bokningsförfrågan ha kommit in senast kl. 12.00 fredagen innan för att hinna administreras.

Gå till webbokningen


Catering i FORUM

Det finns möjlighet att beställa catering när du bokar någon lokal i FORUM Örkelljunga. Kontakta anläggningsansvarig Dennis Sandén Johansson på e-post: dennis.sanden.johansson@orkelljunga.se eller på telefon: 0435-550 58 för prisuppgift, menyförslag med mera. Vi måste ha din matbeställning minst 14 dagar i förväg.

Bokar du i tjänsten för Örkelljunga kommun är det inte tillåtet att beställa catering på annat sätt. Detta gäller alltså inte för privata bokningar.

Ansökan om säsongstider

Ansökan om säsongstider i idrottshallar, gymnastiksalar och gräsplaner ska lämnas in skriftligt till Kultur- och fritidsförvaltningen senast 1 april. Ansökan till konstgräsplanen under höst/vintersäsong ska vara inlämnad senast 15 oktober.

Till blanketten för att ansökan om säsongstiderPDF

Övernattning i kommunala lokaler

Det finns möjlighet att boka idrottshallar för övernattning i samband med läger, tävlingar eller andra arrangemang. Du kan själv skicka en bokningsförfrågan via webbokningenlänk till annan webbplats. Var vänlig skriv i anteckningar om ni önskar sova över i lokalen. Efter att ni bokat och fått tillstånd från oss ska ni dessutom anmäla till Räddningstjänsten Skåne Nordväst.

Anvisning för tillfällig övernattningPDF