Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:


Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

NÄRINGSLIV OCH ARBETE

Näringslivet i Örkelljunga kommun utgörs av livskraftiga och väl fungerande företag med de flesta branscher representerade. Tyngdpunkten ligger inom verkstadsindustrin, kommunikation och handel.

Frida Nilsson, näringslivsutvecklare

Näringslivsutvecklare i samverkan med Örkelljunga Näringsliv

Vår näringslivsutvecklare Frida Nilsson ger företagsservice i form av informations- och rådgivningstjänster, samt bidrar till nätverksbyggandet inom kommunens näringsliv. Alla evenemang riktade mot näringslivet arrangeras av Frida.

Frida hjälper till vid företagsetableringar och parallellt med sin funktion som näringslivsutvecklare är hon VD för Örkelljunga Näringsliv.

Hon arbetar för tillväxt i det befintliga näringslivet och tillväxt genom inflyttning av företag med ett stort fokus på utveckling av marknadsföringen i kommunen.

Logotype Örkelljunga näringsliv

Företagarföreningen Örkelljunga Näringsliv Länk till annan webbplats. finns för dig som verkar i Örkelljunga kommun. Det är en ekonomisk förening vars enda syfte är att främja näringslivet i kommunen.

Arbete i Örkelljunga kommun

Du som bor i Örkelljunga och behöver hjälp med att söka arbete eller praktik kan få stöd via enheten för Arbetsmarknad och Integration (AMI).

Lediga tjänster inom Örkelljunga kommuns verksamheter.