Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag -torsdag 8-12, 13-16


Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Dela

Lunch särskilda boenden

På Södergården, Solgården, Tallgården, LSS och matdistributionen serveras det varje dag ett lunchmål med dessert. Ansvarig för måltiderna är Kostenheten.

Södergårdens lunchrestaurang och Solgårdens matsal är stängda tills vidare för allmänheten pga Coronavirus covid-19 >>

Matsedel

Vecka: 23, 7 juni - 13 juni

Måndag: Sprödbakad fisk, remouladsås, potatis, ärter. Fruktsoppa.
Tisdag: Köttfärssås, spagetti, majs, broccoli. Bärkaka med vaniljsås.
Onsdag: Stek, gräddsås, potatis, vaxbönor. Jordgubbskräm.                                Torsdag Ärtsoppa, bröd, ost. Pannkakor med sylt och grädde.
Fredag: Korv Åmål (falukorv, tomat), potatis, broccoli. Panna cotta.
Lördag: Stekt fläsk, löksås, potatis, morötter. Nyponsoppa.                                                           Söndag: Dillkött, potatis, slottsgrönsaker. Chokladpudding med grädde.

Vecka: 24, 14 juni - 20 juni

Måndag: Grekiska färsbiffar(feta ost), gräddsås, potatis, haricots verts. Sommarkräm.
Tisdag: Fiskgratäng med frasigt täcke, citronsås, potatis, ärter. Persika, grädde.
Onsdag: Kokt skinka, rotmos, sallad. Jordgubbskräm.                                   Torsdag Högsbosoppa med skinka, bulle, pålägg. Ananaspaj med hallonsås.
Fredag: Chiligratinerad falukorv, potatismos, broccoli, majs. Körsbärssoppa.
Lördag: Moussaka, morotsmix. Päronkräm.

Söndag: Ciderkokt kotlettrad, gräddsås, potatis, grönsaker. Citronfromage.

Vecka: 25, 21 juni - 27 juni

Måndag: Köttfärslimpa, gräddsås, potatis, vaxbönor. Hallonkräm.
Tisdag: Fiskgratäng Florentine,(med spenat), potatis, morötter. Solskenssoppa.
Onsdag: Kinaköttgryta, potatis, wokgrönsaker. Aprikoskräm.                                  Torsdag Potatis och morotssoppa, bröd, rökt korv. Blåbärskaka med vaniljsås.
Midsommarafton: Matjessill, potatis, gräddfil, ägg, gräslök. Jordgubbar, grädde.
Midsommardagen:Fläskfilé, svampsås, potatis, grönsaker. Glassbakelse.

Söndag: Spätta, vitvinssås, potatis, klyftade morötter. Hallonmousse.




Med reservation för ändringar.