Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:




Telefonväxel:
Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13

Reception:
Vardagar 8-12, 13-14
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Veckans matsedel

Gyllet, Eket, och von Reisers skola samt
Kotten, Skogsbrynet, Valthornet och Skogsgläntans förskola.

På Gyllet serveras det även en vegetarisk lunch varje dag.

Med reservation för ändringar. Alltid Svenskt kött och MSC fisk.

Vecka 46, 13 november - 17 november

Måndag: Salladsbord. Ost och skinksås, pasta, ketchup. Alt. Kökets vegetariska.
Tisdag: Salladsbord. Sprödbakad fisk, remouladsås, potatis. Alt. Kökets vegetariska.
Onsdag: Salladsbord. Pulled kött(fläsk), klyftpotatis, bröd, chilikräm.
Torsdag: Salladsbord. Kryddig köttfärsgryta, ris/bulgur. Alt. Kökets vegetariska.
Fredag: Salladsbord. Mangokyckling, ris. Alt. Kökets vegetariska.

Vecka 47, 20 november - 24 november

Måndag: Salladsbord. Pannbiff, pepparsås, potatis, lingon. Alt. Kökets vegetariska.
Tisdag: Salladsbord. Fisk med frasigt täcke, sås, potatis. Alt. Kökets vegetariska.
Onsdag: Salladsbord. Krämig pastagratäng, ketchup. Alt. Kökets vegetariska.
Torsdag: Salladsbord. Tomatsoppa med pasta, riven ost, bröd, pålägg, grönsak, frukt.
Fredag: Salladsbord. Korv, potatisbullar, lingon, ketchup. Alt. Kökets vegetariska.

Vecka 48, 27 november - 1 december

Måndag: Salladsbord. Spagetti, köttfärssås, ketchup. Alt. Kökets vegetariska.
Tisdag: Salladsbord. Sprödbakad fisk, remouladsås, potatis. Alt. Kökets vegetariska.
Onsdag: Salladsbord. Kebabgryta, ris. Alt. Kökets vegetariska.
Torsdag: Salladsbord. Lasagnette, ketchup. Alt. Kökets vegetariska.
Fredag: Salladsbord. Korv, potatismos, lingon. Alt. Kökets vegetariska.

Vecka 49, 4 december - 8 december

Måndag: Salladsbord. Oxpytt, lingonsylt, rödbetor. Alt. Kökets vegetariska.
Tisdag: Salladsbord. Kökets val, fisk. Alt. Kökets vegetariska.
Onsdag: Salladsbord. Kompetensutvecklingsdag.
Torsdag: Salladsbord. Tacosoppa, aioli, bröd, pålägg, grönsak, frukt.. Alt. Kökets vegetariska.
Fredag: Salladsbord. Pastagratäng, ketchup. Alt. Kökets vegetariska.

Med reservation för eventuella förändringar.