Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Veckans matsedel

På Södergården, Solgården, Tallgården, LSS och matdistributionen serveras det varje dag ett lunchmål med dessert. Ansvarig för måltiderna är Kostenheten.

Södergårdens lunchrestaurang och Solgårdens matsal är stängda tills vidare för allmänheten pga Coronavirus covid-19 >>


Matsedel

Vecka: 42, 12 oktober - 18 oktober

Måndag: Fiskpudding, sås, potatis, ärter. Fruktsoppa.
Tisdag: Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor, grönsaker. Blandad bärkräm.
Onsdag: Köttfärslimpa, gräddsås, potatis, slottsgrönsaker. Apelsinsoppa.                           Torsdag: Potatis och morotsoppa, bröd, pålägg. Mannagrynspudding, jordgubbssås.
Fredag: Stekt kycklingfilé, currysås, potatis(ris till matdistributionen), morotsmix.Krusbärskräm.
Lördag: Spätta, vitvinssås, potatis, ärter. Persika, grädde.
Söndag: Ciderkokt kotlettrad, gräddsås, potatis, bukettgrönsaker. Chokladmousse.

Vecka: 43, 19 oktober - 25 oktober

Måndag: Järpar, gräddsås, potatis, blomkål-morötter. Sommarkräm.
Tisdag: Fiskgratäng med frasigt täcke, citronsås, potatis, ärter. Morotskaka.
Onsdag: Kycklinggryta, potatis(ris till matdistributionen), grönsaker. Aprikoskräm.                      Torsdag: Ärtsoppa, bröd, ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Fredag: Wienerkorv, potatismos, majs-broccoli. Blåbärssoppa.
Lördag: Kalops, potatis, morotsmix. Jordgubbskräm.
Söndag: Apelsinkyckling, potatis, brysselkål. Brylépudding.

Vecka: 44, 26 oktober - 1 november

Måndag: Brittsommargratäng(fisk-bacon), dillsås, potatis, ärter. Drottningkräm.
Tisdag: Korvgryta a la Åmål, potatis(ris till matdistributionen), grönsaker. Solskenssoppa.
Onsdag: Köttfärslåda, gräddsås, potatis, brytbönor. Ananaskräm.                                     Torsdag: Grönkålssoppa, ägg, bröd, pålägg. Katrinplommonkaka, grädde.
Fredag: Stekt fläsk, löksås, potatis, morötter. Körsbärssoppa.
Lördag: Lax, romsås, potatis, broccoli. Toscapäron, grädde.
Söndag: Pepparrotskött, potatis, grönsaker. Hallonmousse.

Med reservation för ändringar.