Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Boka anläggning

Här kan du göra en förfrågan för att boka någon av kommunens lokaler eller idrottsanläggningar. I menyn kan du välja att läsa mer om de platser som går att boka.

Bokningsförfrågan via webben

Via webbokningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du se lediga tider och skicka en bokningsförfrågan för en tid i någon av våra lokaler eller idrottsanläggningar. Har du speciella önskemål om till exempel catering (i FORUM), extra städning, övernattning, möblering eller teknikhjälp ber vi dig skriva det i fältet anteckningar i din bokningsförfrågan.

Då får du en bokningsbekräftelse via e-post när tiden är bokad för dig. Observera att webbokningen bemannas under kontorstid kl. 07:00 - 16:00 och ej på helger eller röda dagar.

Gå till webbokningen


Ansökan om säsongstider

Ansökan om säsongstider i idrottshallar, gymnastiksalar och gräsplaner ska lämnas in skriftligt till Kultur- och fritidsförvaltningen senast 1 april. Ansökan till konstgräsplanen under höst/vintersäsong ska vara inlämnad senast 15 oktober.

Till blanketten för att ansökan om säsongstiderPDF

Catering

Det finns möjlighet att beställa catering när du bokar lokaler i FORUM Örkelljunga. Mat måste bokas med minst 14 dagar framförhållning. Vi ber dig skriva att du önskar catering i fältet anteckningar i din bokningsförfrågan.

Övernattning i kommunala lokaler

Det finns möjlighet att boka idrottshallar för övernattning i samband med läger, tävlingar eller andra arrangemang. Du kan själv skicka en bokningsförfrågan via webbokningenlänk till annan webbplats. Var vänlig skriv i anteckningar om ni önskar sova över i lokalen. Efter att ni bokat och fått tillstånd från oss ska ni dessutom anmäla till Räddningstjänsten Skåne Nordväst.

Anvisning för tillfällig övernattningPDF