Skolskjutstaxi för gymnasieelever boende i Tockarp

Eftersom det saknas kollektivtrafikförbindelser från centralorten och då skolskjutsbussen till Tockarpsområdet avgår från Beringskolan 15.45 måndag, tisdag, onsdag och 15.10 torsdag, fredag har ni vårdnadshavare/elever från Tockarpsområdet möjlighet att söka självskjutsbidrag för de dagar skoldagen är så lång att ni inte hinner med skolskjutsbussen.

Skolskjutstaxi

Som alternativ till självskjutsbidrag har vi också skapat en möjlighet att åka skolskjutstaxi från busstationen kl 17.10. Dessa resor måste förbeställas hos taxibolaget senast kl. 12.00 dagen innan ni behöver skjutsen.

Skolskjutstaxin kl. 17.10 från busstationen förbokas på tel. 0435-51 000.

Den som bokar skolskjutstaxi och sedan inte utnyttjar tjänsten kommer att stängas av från möjligheten om inte fullgoda skäl kan uppges.

Den som har beviljats självskjutsbidrag kan inte utnyttja skolskjutstaxin.

De elever som uppbär inackorderingsbidrag från kommunen eller CSN är inte berättigade till självskjutsbidrag eller skolskjutstaxi.