Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Veckans matsedel

Gyllet, Eket, Tockarp och von Reisers skola samt
Kotten, Skogsbrynet, Valthornet och Ängstugans förskola

Med reservation för ändringar.

Vecka 9, 26/2-2/3

Måndag: Pasta med paprika- och kycklingsås, ketchup.
Tisdag: Salladsbord, fisk med frasigt täcke, potatis, sås.  
Onsdag: Salladsbord, kycklingfilé, creamycurry sås, ris.
Torsdag: Kökets val.
Fredag: Ostsoppa med kyckling, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 10, 5/3-9/3

Måndag: Salladsbord, ugnspannkaka, fläskpannkaka, blodpudding, lingon.
Tisdag: KPA: förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, Gym: Kökets val.
Onsdag: Salladsbord, sprödbakad fisk, sås, potatis.
Torsdag: Salladsbord, pannbiff, potatis, sås, lingon.
Fredag: Italiensk ostsoppa med kyckling, bröd, margarin, ost, grönsak frukt.

Vecka 11, 12/3-16/3

Måndag: Salladsbord, pytt i panna, rödbetor, ketchup.
Tisdag: Salladsbord, fiskgratäng, potatis, sås.
Onsdag: Kökets val.
Torsdag: Pasta med paprika- och kycklingsås, ketchup.
Fredag: Tomatsoppa med pasta, riven ost, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 12, 19/3-23/3

Måndag: Salladsbord, kycklingnuggets, sås, ris.
Tisdag: Salladsbord, fiskburgare, bröd, potatismos, lingon.
Onsdag: Salladsbord, Köttgryta, potatis.
Torsdag: Påskbord.
Fredag: Tacosoppa med aioli, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 13, 26/3-30/3

Påsklov.

Vecka 14, 2/4-6/4

Måndag: Annandag Påsk.
Tisdag: Påsklov.
Onsdag: Salladsbord, sprödbakad, fisk, potatis, remouladsås.
Torsdag: Salladsbord, vegetarisk schnitzel, ris bearnaisesås.
Fredag: Soppa. Kökets val.

Vecka 15, 9/4-13/4

Måndag: Salladsbord, pasta penne, köttfärssås, ketchup.
Tisdag: Salladsbord, kokt fisk, sås, potatis.
Onsdag: Salladsbord, korv stroganoff, ris.
Torsdag: Salladsbord, köttbullar, potatis, gräddsås, lingon.
Fredag: Rödcurry, kycklingsoppa. Alt. ärtsoppa, bröd, margarin, ost grönsak.

Vecka 16, 16/4-20/4

Måndag: Salladsbord, korv, potatisbullar, lingon,ketchup.
Tisdag: Salladsbord, Sprödbakad fisk, potatis, sås.
Onsdag: Kökets val.
Torsdag: Salladsbord, Tikka Marsala, ris.
Fredag: Gulaschsoppa, aioli, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.