Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Veckans matsedel

Gyllet, Eket, Tockarp och von Reisers skola samt
Kotten, Skogsbrynet, Valthornet och Ängstugans förskola

Med reservation för ändringar. Alltid Svenskt kött och MSC fisk.

 

Vecka 41, 7 oktober - 11 oktober 

Måndag: Råkost. Kyckling tacos, tortilla, tacosås.
Tisdag: Råkost. Fisk med frasigt täcke, sås, kokt potatis.
Onsdag: Råkost. Chiligratinerad falukorv med ananas, ris. 
Torsdag: Råkost. Lasagnette, ketchup.
Fredag: Tomatsoppa med pasta, riven ost, bröd, margarin, pålägg, grönsak, frukt.

Vecka 42, 14 oktober - 18 oktober 

Måndag: Råkost. Köttfärsås, spagetti, ketchup.
Tisdag: Råkost. Sprödbakad fisk, sås, kokt potatis.
Onsdag: Råkost. Kökets val. 
Torsdag: Råkost. Tikka Masala, ris.
Fredag: Soppa, bröd, margarin, pålägg, grönsak, frukt.

Vecka 43, 21 oktober - 25 oktober 

Måndag: Råkost. Kycklingschnitzel, bearnaisesås, ris.
Tisdag: Råkost. Kokt fisk, sås, kokt potatis.
Onsdag: Råkost. Papiganosås, pasta, ketchup. 
Torsdag: Råkost. Pannbiff, brunsås, potatis, lingon.
Fredag: Kycklingsoppa, bröd, margarin, pålägg, grönsak, frukt.

Vecka 44, 28 oktober - 1 november 

Måndag: HÖSTLOV. Komp.utv-dag fsk, fskl, fhem, gr och gy.
Tisdag: HÖSTLOV. Komp.utv-dag fskl, gr och gy.
Onsdag: HÖSTLOV.
Torsdag: HÖSTLOV.
Fredag: HÖSTLOV.

Vecka 45, 4 november - 8 november 

Måndag: Tema Dag. Street Food.
Tisdag: Råkost. Fisk Benedictine, sås, kokt potatis.
Onsdag: Råkost. Mangokyckling, ris. 
Torsdag: Råkost. Falukorv, potatismos, lingon.
Fredag: Soppa, bröd, margarin, pålägg, grönsak, frukt.

Vecka 46, 11 november - 15 november 

Måndag: Råkost. Krämig kycklingsås med pasta, ketchup.
Tisdag: Råkost. Sprödbakad fisk, remouladsås, kokt potatis.
Onsdag: Råkost. Kökets val. 
Torsdag: Råkost. Köttbullar, brunsås, potatis, lingon.
Fredag: Tomatsoppa med pasta, riven ost, bröd, margarin, pålägg, grönsak, frukt.


Med reservation för eventuella förändringar.