Kontakta oss

Telefon:

0435-552 12 

E-post:

utbildningscentrum@orkelljunga.se

Besöksadress:

Kungsvägen 7, 286 34 Örkelljunga 


 


E-sport

E-sport

E-sportsinriktningen är ett bra alternativ för dig som vill läsa på ett nationellt program men samtidigt få möjlighet att utvecklas i e-sport och få med detta i dina betyg.

Du som går vårt idrottsgymnasium med e-sportsinriktning läser tillsammans med alla andra elever på något av våra nationella program men du har e-sportsträning två tillfällen/vecka. Utöver träningen läser du också idrottsteori som bland annat innefattar träningslära, skador, kost och näring och mental träning. Totalt 200 p specialisering idrott ingår.

I samverkan med e-sportförbundet har vi tagit fram ett koncept som kommer erbjuda dig som elev de bästa möjligheterna att utvecklas inom e-sport. Utöver den vanliga laptopen, som alla elever på skolan får låna, får du själv välja din egen spelutrustning. E-sporten håller till i moderna och särskilt anpassade lokaler. Precis som de andra eleverna på vårt idrottsgymnasium får du träning och coachning för att utvecklas. Tillsammans läser ni idrottsteori där du får lära dig varför det är viktigt med fysisk och mental träning för att kunna prestera på topp.