Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:


Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Game Zone

Plats: FORUM Örkelljunga Kategori: Digitalt Spel och e-sport

Game Zone är ett LAN på Forum i Örkelljunga. Besökarna kopplar upp sin enhet tillsammans med de andra spelarna på plats och njuter av en helg med gameing, tävlingar och skoj!

Obs! Vi följer regeringen och FHMs rekommendationer och kommer därför att använda oss av vaccinationsbevis. Läs mer om detta på
https://www.orkelljunga.se/vaccinationsbevis

Ett par tips inför helgen:

Alla med en plats måste själva ta med sig en dator/konsol och skärm. Till platsen ingår endast ström, stol och internet.
När du har checkat in på LANet får du ett armband som gör att du kan komma och gå som du vill under helgen. Sovsalar erbjuds på Örkelljunga Utbildningscentrum 5-10 minuters promenad bort. Det går inte att sova på Forum.
LANet startar klockan 15:00 på fredagen och slutar 12:00 på söndagen.
På lördagen mellan 12:00 och 18:00 är det öppet hus vilket innebär att alla får besöka LANet helt gratis. Mellan dessa tiderna kommer det också att finnas extra mycket aktiviteter och ”prova på” från den digitala världen.
Helgen kommer att fyllas med aktiviteter och tävlingar, både online men också på plats i lokalerna. Sparbanken Boken Blackbox kommer att fungera som en E-sport-arena under hela helgen. Som dagsbesökare kan man bland annat njuta av finalen i Counter Strike.
Det kommer att finnas en kiosk som är öppet dygnet runt. I denna kiosk kommer det även att säljas Dagens Lunch mellan klockan 12:00-14:00 på lördagen.

Plats

Plats FORUM Örkelljunga
Adress Kungsvägen 22, 28634, Örkelljunga, Sverige

Kontaktinformation

Telefon 0435-550 58
E-post dennis.sanden.johansson@orkelljunga.se

Övrig information

Åldersgrupp 7 - 99
Biljettbokning Bokningssida