Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag -torsdag 8-12, 13-16


Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Vaccinationsbevis kan krävas från den 1 december

Från och med den 1 december 2021 kan alla som är över 18 år behöva visa vaccinationsbevis vid besök på arrangemang inomhus med över 100 deltagare.

Den 24 november beslutade regeringen om att införa möjlighet till vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som äger rum inomhus och samlar fler än 100 personer. Arrangörer kan välja mellan att införa vaccinationsbevis eller mer omfattande smittskyddsåtgärder beroende på vilka möjligheteter arrangören har.

Beslutet innebär att alla över 18 år som besöker ett arrangemang inomhus med fler än 100 deltagare kan behöva visa upp giltigt vaccinationsbevis och legitimation från och med 1 december.

Vaccinationsbevis skaffar du enklast på covidbevis.se Länk till annan webbplats.. Det går bra att visa ditt vaccinationsbevis antingen i mobilen eller utskrivet. Observera att negativt covidtest eller tillfrisknandebevis inte är giltiga.

Örkelljunga kommuns arrangemang

Om införandet av vaccinationsbevis påverkar din redan inhandlade biljett till Örkelljunga kommuns arrangemang kontaktar vi dig personligen via e-post och/eller sms.

Tänk på att förbereda ditt vaccinationsbevis och ta med legitimation inför ditt besök. Det är också bra att vara ute i extra god tid då det inte är något insläpp efter arrangemangets starttid.