Musikriket - Vivian Buczek och Martin Sjöstedt

En Musikriket-konsert

Vivian Buczek beskriver sig själv som dynamisk, närvarande, spontan. Under rubriken A Woman’s Voice sjunger hon jazz ur en kvinnas perspektiv.

Ella, Monica och Nina är några av de förebilder som Vivian hyllar med sin röst. Guldkorn varvas med egna kompositioner i starka, romantiska, fantasifulla och gripande arrangemang av Martin Sjöstedt.

Martin är framstående både som pianist, basist och arrangör, samt ett eftertraktat namn på Europas jazzscener.

Datum: 14 november

Tid: 18.00

Plats: Värsjö medborgarhus

Biljetter: 100 kr/person, upp till 18 år går in gratis. Biljetter kommer kunna köpas på www.tickster.com eller på Örkelljunga bibliotek lite längre fram. En serviceavgift på 10 kr/köp tillkommer på biblioteket.

Arrangör: Örkelljunga kommun, Värsjö byalag och Musik i Syd.