Musikriket - Georg Riedel och Mattias Ståhl

En Musikriket-konsert

Välkommen på en konsert med Riedel & Ståhl som är duon som får lyssnarna att glömma vem som spelar för att istället låta sig fyllas av musiken. Georg Riedel blev 2019 års vinnare av Jazzkatten som årets kompositör och han är för evigt förknippad med Astrid Lindgrens mest älskade sånger. Han är också en legendarisk jazzbasist, inte minst genom skivan ”Jazz på svenska” ihop med pianisten Jan Johansson.

Tillsammans med högt meriterade Mattias Ståhl, en av Sveriges främsta utövare på vibrafon och marimba, bildas en duo på lika villkor med melodier komponerade av Riedel. Musiken beskrivs som stridslysten, rolig, tydlig och överraskande.

Konserten börjar 19.00, Musikskolans Klubblag agerar förband från kl. 18.30.

Datum: 17 december

Tid: 18.30

Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM Örkelljunga.

Biljetter: 100 kr/person, upp till 18 år går in gratis. Biljetter kommer kunna köpas på www.tickster.com eller på Örkelljunga bibliotek lite längre fram. En serviceavgift på 10 kr/köp tillkommer på biblioteket.

Arrangör: Örkelljunga kommun och Musik i Syd.