Drive-in-bio

Lördagen den 13 juni riggas det upp en filmduk på baksidan av FORUM. Här kommer det att visas film med start klockan 21:30. Evenemanget arrangeras av Örkelljunga kommun i samarbete med Film i Örkelljunga.

Filmen som kommer att visas är "Grease".

På grund av rådande läge i världen är det endast tillåtet att titta på filmen från bilen och på grund av restriktionerna som gäller kan vi endast ta emot 25 stycken bilar. Ni får vara max 2 personer i varje bil. Det kommer inte att finnas tillgång till någon försäljning av godis/snacks/dricka och det kommer heller inte att finnas tillgång till toaletter, allt för att förhindra så mycket social kontakt som möjligt.

För att komma in på evenemanget behöver du en biljett. Dessa går att hämta GRATIS på Tickster från och med den 4 juni klockan 13:00. Notera att biljetter gäller för bilen och inte för personerna, du behöver alltså bara en biljett per bil. Det är ingen platsbokning utan när du anländer till evenemanget är det fritt val av plats i samråd med personal på plats.

Datum: 13 juni

Tid: 21:30

Plats: FORUM Örkelljunga

Biljetter: Köp biljett på www.tickster.comlänk till annan webbplats