Anna Bergendahl

Konsert med melodifestivalvinnaren Anna Bergendahl

Hon slog igenom som 16 åring i Idol 2008 och vann Melodifestivalen två år senare med ”This is my life”. Vinnarbidraget och debutalbumet ”Yours sincerely” toppade singel- respektive albumlistan och under 2011 fick Anna möjligheten att jobba med Larry Klein (Joni Mitchell, Tracy Chapman), där resultatet blev albumet ”Something To Believe In”.

Anna Bergendahl med gitarrist kommer till Sparbanken Boken Blackbox på FORUM. Upplev melodifestivalenvinnaren som nu senast kom på en tredjeplats med sin låt "Kingdom Come".

Datum: 21 november

Tid: 19:00

Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM Örkelljunga

Biljetter: Köp biljett på www.tickster.comlänk till annan webbplats eller på Örkelljunga bibliotek (en serviceavgift tillkommer på 10 kr/köp på biblioteket).

Arrangör: Örkelljunga kommun