Dunderpojken

Gratis aktivitet under höstlovet för barn och unga

Dunderpojken handlar om hur en liten trollpojk med sin godhet och vishet räddar trollriket från de naturkatastrofer som följer i de maktgalna stortrollens fotspår.

Den handlar också om de två kompisarna Lina och Jerry. Jerry är oroad över det han sett på TV, om naturkatastrofer och hur miljön förstörs. Lina börjar berätta sagan om lille Vill Vallareman för att muntra upp honom och tillsammans berättar och gestaltar de sagan med det de har till buds.

Teatern passar bäst för barn från 5 år och familjer, och är en föreställning där där olika konstformer och kulturuttryck möts; musik, sång, berättande, improvisation och popup-teknik.

Föreställningen är helt gratis.

När: 25 oktober

Tid: 15:00