Musikriket - Magnus Holmander och Irina Serotyuk

En Musikriket-konsert

”Med lysande artisteri, självklar scennärvaro, suveränt samspel och teknisk briljans, bjuder musikerna in lyssnaren till en unik klangvärld.”

Tack vare den mycket ovanliga instrumentkombinationen på klarinett och ackordeon har Magnus Holmander & Irina Serotyuk redan skaffat sig en helt egen och personlig repertoar i olika musikstilar. Programmet innehåller allt från impressionism till modern konstmusik med inslag av jazz, slavisk folkmusik och klezmer.

2017 belönades duon med förstapris i en av Sveriges största tävlingar för kammarmusik – Ung & Lovande.

Datum: 10 september

Tid: 19.00

Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM Örkelljunga.

Biljetter: 100 kr/person, upp till 18 år går in gratis. Biljetter kommer kunna köpas på www.tickster.com eller på Örkelljunga bibliotek lite längre fram. En serviceavgift på 10 kr/köp tillkommer på biblioteket.

Arrangör: Örkelljunga kommun och Musik i Syd.