Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:


Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Örkelljunga träffas

Tillsammans för fortsatt utveckling av näringslivet i Örkelljunga Kommun.

Vad är Örkelljunga träffas?

Projekt och aktiviteter där vi alla samverkar ger oss förutsättningar att träffa människor som kan visa sig vara viktiga för vår egen verksamet. Dessa samverkansprojekt kan också innebära att din verksamhet når nya och befintliga kunder i nya miljöer. Oväntade möten. Om inte kunderna kommer till dig får du ta dig till nya miljöer där kunderna kan finnas. Oväntade möten kan också innebära att du hittar både kompetenta samarbetspartners och potentiella nya anställda.

Föreningen Örkelljunga Näringslivs projekt ”Örkelljunga Träffas” som ingår i projektet Affärsresan är ett sådant tillfälle. Ett tillfälle där medborgare, näringsliv, föreningar och offentliga verksamheter möts. Vi vill skapa en generationsöverskridande dag där alla kan mötas och få insikt i vilka fina föreningar, företag och övriga verksamheter som finns i vår kommun. Alla skall vara välkomna! Från barnen till våra pensionärer. Från företagare till anställda. Från etablerade till nyanlända samhällsmedborgare. Vi menar verkligen att vår ambition är att skapa en plattform för människor att mötas.

Projektets aktiviteter

Örkelljunga träffas innehåller uppträdanden, föreläsningar, företagsaktiviteter, fika, förtäring, kunskap, underhållning och mycket annat. Allt under lättsamma och seriösa former. Mer detaljerad information finns på Örkelljunga Näringslivs webbplats. Länk till annan webbplats.

För att möjligöra detta kommer Forum Örkelljunga att såväl i utomhusmiljö som inomhus att fyllas med företag, föreningar och alla som på något sätt vill bidra. Vi är alla medproducenter och därför är det helt avgörande hur vi får så många företag, föreningar och andra som möjligt att ställa upp. Ställa upp utifrån sina egna resurser och möjligheter. Vi vill inte skapa en mässa. Vi vill att alla hittar kreativa sätt att närvara och vara medproducenter. Tänk helt utanför boxen. Givetvis i form att visa och presentera sin verksamhet och varför inte sälja genom att ha ett unikt Örkelljungas Träffas erbjudande?

Örkelljunga Träffas delas upp i två delar. På dagen mellan kl 12-16 sker block 1 med allt det som vi beskriver här. Detta block kräver ingen anmälan. Alla är fria att komma och gå hur man vill. Efter en paus startar vi kvällsblocket som är mingel med mat, dryck och underhållning. Alla är välkomna. Efterfesten på kvällen kräver anmälan och biljettköp. Information om pris och anmälan finns på Örkelljunga Näringslivs webbplats. Länk till annan webbplats.

Vi alla måste bidra

Vi vill att det skall hända spännande och intressanta saker i vår kommun. Vi vill erbjuda Örkelljunga Träffas som en möjliggörande plattform för detta. Men inget kommer någonsin att hända om vi inte alla bidrar på något sätt. Därför hoppas vi få ha ett positivt samtal med dig inom kort.

Gratis buss till och från Örkelljunga Träffas

Alla skall kunna ta sig till och från Örkelljunga Träffas. Vi bjuder på resa till och från Forum!
Under dagen och under efterfesten på kvällen kommer Röke Buss att kostnadsfritt hämta och lämna i sex av kommunens orter.
Tidtabellen för detta publiceras på Örkelljunga Näringslivs webbplats. Länk till annan webbplats.