Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag -torsdag 8-12, 13-16


Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Lediga jobb hos kommunägda bolag

Logotype Örkelljunga Fjärrvärmeverk

Örkelljunga Fjärrvärme söker DRIFTSTEKNIKER

Vi behöver förstärka vår organisation och söker en drifttekniker som har erfarenhet från drift av processystem samt erfarenhet av PLC och HMI system. Vi ställer krav på att du har körkort minst B behörighet och att du har god datorvana. Att kommunicera svenskaspråket obehindrat i tal och skrift är ett krav då vi utför säkerhetsarbete. Social kompetens är viktigt för oss då du blir en del i vårt befintliga team, vi måste fungera bra tillsammans så vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder ett självständigt, ansvarfullt och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor, vi har en bra arbetsmiljö och hjälper varandra att utvecklas och att bli bättre.

Tillsammans med övriga driftstekniker planerar man för daglig drift och för planering av periodiserat underhåll. I tjänsten kommer man ansvara för den dagliga driften av värmeproduktionen. Förutom daglig drift kan arbetsuppgifterna bestå av, statistikhantering, delaktig i bränsleupphandling, och i underhåll och dokumentation av yttre ledningsnät, mätdatainsamling samt även behjälplig med mätarbyten i kundanläggningar.

Vi söker dig som uppfyller våra formella krav på erfarenhet och som är praktiskt lagd. I tjänsten ingår cirka en veckas jourtjänstgöring i månaden med kort inställelsetid på max 30 minuter är ett krav. Viktiga personliga egenskaper är att vara ansvarskännande, kunna ta egna initiativ och ha förmåga att kunna arbeta i grupp.

Meriterande kunskaper

Svetsning
Rörarbeten
El-kunskaper
Förarbevis för hjullastare
Certifikat för pannoperatör kategori 1

Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2021, till: stefan@ofvab.se

Örkelljunga Fjärrvärmeverk ab
Industrigatan 6
286 36 Örkelljunga
Telefon: +46 435-525 50
Org.nr: 556208-8137
Styrelsens säte: Örkelljunga