Telefonväxel, vardagar 8-12, 13-15

Besök till kommunhuset, vardagar 8-12

Hjelmsjö camping öppnas av ny arrendator

Arrendatorn på Hjelmsjö camping har tyvärr inte kunnat fullfölja avtalet med kommunen men nu finns en annan lösning på plats och campingen kan öppna igen.

Kommunens nuvarande arrendeavtal har överlåtits till ny aktör genom nuvarande bolags advokat och kommunens medgivande. Det har varit viktigt att hitta en snabb lösning med kunden i fokus, men också juridiskt korrekt.

Bilden visar Christian Larsson, kommunstyrelsens ordförande och Daniel Daeimi som är ny arrendator till Hjelmsjö camping.

Kommunstyrelsens ordförande Christian Larsson (till vänster), Daniel Daeimi (till höger)

Den nya arrendatorn är Forever Camping AB som ägs av Daniel Daemi. Han är en erfaren campingvärd och driver Osby camping idag.

Advokat Niklas Andersson, Nutänk advokater AB, uttalar sig om överlåtandet:
-Jag anlitades av campingens arrendator i samband med att han drabbades av en akut och allvarlig sjukdom säger Niklas Andersson, som är glad över att ha hittat en erfaren entreprenör, som kunde rädda situationen.

Daniel Daeimi, ny arrendator, säger att han ser ser en stor potential i utveckling av campingen med tanke på det läget som campingen har. Han ser fram emot att höja campingen till nya höjder och välkomnar kommuninvånarna att njuta av miljön.

Örkelljunga kommun önskar Daniel lycka till!