Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:
Telefonväxel:
Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13

Reception:
Vardagar 8-12, 13-14
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Gabriela Arvidsson blir ny socialchef i Örkelljunga, med början den 1 september 2022

Kommunstyrelsen har den 1 juni 2022 fattat beslut om att anställa Gabriela Arvidsson som socialchef i Örkelljunga kommun.

Gabriela kommer närmast från en roll som myndighetschef inom hemvårdsförvaltningen i Halmstads kommun, där hon arbetat i åtta år.

Ardiana Demjaha

-Gabrielas kunskaper, breda erfarenhet och spännande ledarskap kommer att bli en tillgång för vår kommun, säger kommundirektör Ardiana Demjaha.

Gabriela Arvidsson berättar att med hennes ledarskap kommer kommunens socialtjänst bygga på medledarskap, innovationer och delaktighet.

– Att arbeta med utveckling och förbättringar går som en röd tråd genom mitt yrkesliv. Det genuina engagemanget och viljan att göra skillnad på riktigt, har varit lockande i valet att komma till Örkelljunga. Att få vara med och leda kommunens socialtjänst framåt känns otroligt hedrande, säger Gabriela Arvidsson.

- Det är rätt tidpunkt att kombinera de erfarenheter och kunskaper som Gabriela besitter med Örkelljungas entusiasm och utvecklingskrafter. Socialtjänsten är grundstenen som håller ihop samhället, säger kommunstyrelsens ordförande Christian Larsson och fortsätter med att ge en inblick i rekryteringsprocessen.

-I denna rekrytering har det varit särskilt viktigt att få rätt person på plats. Vi har redan under rekryteringsprocessen påbörjat olika insatser för att socialchefen ska få en så bra start som möjligt. Vi som förtroendevalda är inställda på att ta de beslut som behövs för att få en socialtjänst som håller för framtidens utmaningar.

Gabriela Arvidsson börjar sin tjänst som socialchef den 1 september 2022.