Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:
Telefonväxel:
Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13

Reception:
Vardagar 8-12, 13-14
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Fler ska upptäcka Örkelljunga!

Nu byggs visitorkelljunga.com - en destinationssida och mer!

Föreningen Naturarenan och Örkelljunga Näringsliv är initiativtagare till Visit Örkelljunga, ett Leaderprojekt som finansieras av Leader Nordvästra Skåne med Öresund, Jordbruksverket och Örkelljunga kommun.

Syftet är att få fler att upptäcka Örkelljunga som en destination att räkna med när det gäller semester, bostad, arbete och fritid! Visit Örkelljunga ska bli mer än en renodlad destinationssida!

Initiativet med projektet är att lyfta de mindre verksamheter som har svårt att nå ut i sina egna kanaler. På landsbygden har vi många små verksamheter med exempelvis butik hemma. Dessa fyller en stor funktion på destinationskartan och de ska lyftas genom att marknadsföra på rätt sätt.

Projektet har också som mål att de som i dag bor och verkar i kommunen ska se kommunens helhet med nya ögon och känna stolthet för bygden och den potential vi besitter. Genom detta projekt skapas möjligheten att etablera Örkelljunga och dess verksamheter, som en destination att besöka, bo i, arbeta i och bli förälskad i.

-Vi skapar förutsättningar för ekonomisk tillväxt som gynnar hela Örkelljunga, säger Marcus Karlsson som är projektledare och som just nu lägger grunderna för webbplatsen.

Följ projektets utveckling på den nya webbplatsen: www.visitorkelljunga.com Länk till annan webbplats.