Måndag -torsdag 8-12, 13-16

Ungdomsjobb 2021

Har du tagit studenten från gymnasiet 2020 eller 2021? Eller är du 16-20 år och har gått ut grundskolan men saknar gymnasieexamen och inte studerar på ett nationellt program på gymnasiet? Stämmer detta in på dig och att du ännu inte hittat något jobb?

Då kan du vara aktuell för att få en kortare anställning i Örkelljunga kommun på avdelningen Arbetsmarknad- och introduktion (AMI). Under tre månader under hösten kommer vi erbjuda 2-3 ungdomar/unga vuxna jobb i vår produktionsavdelning. Arbetet innebär packning, montering, grönyteskötsel, lokalvård och allmänt servicearbete inom kommunen.

Anställning och rekrytering sker i samverkan mellan avdelningen för Arbetsmarknad och Integration och avdelningen Individ och Familj.

Intresserad?
Läs mer i annonsen och skicka in din ansökan Lediga jobb - Örkelljunga kommun (visma.com) Länk till annan webbplats.