Måndag -torsdag 8-12, 13-16

Hemestra i sommar

Du som planerar att vara hemma i sommar kan få inspiration till sommarens utflykter i tio nya avsnitt av programserien Rampljus.

filminspelning på Vemmentorps badplats

Inspelning av Rampljus vid Vemmentorps badplats.

Inspelningsteamet har även varit i Örkelljunga för att lyfta fram några fina pärlor i bygden. Under hela sommaren släpps nya avsnitt med tips på lokala äventyr och upplevelser.

Följ Rampljus här Länk till annan webbplats..

Årets Kultursommarkort gäller i hela Familjen Helsingborg och ger dig fri entré till flera utflyktsmål i nordvästra Skåne. Med kortet kan du bland annat besöka Sofiero slott och slottsträdgård, Plastens hus, Järnvägens museum, Tomarps Kungsgård och Ängelholms flygmuseum. Kultursommarkortet kostar 300 kronor och gäller 1 juni-31 augusti.

Läs mer om Kultursommarkortet och var du kan köpa det. Länk till annan webbplats.