Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:
Telefonväxel:
Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13

Reception:
Vardagar 8-12, 13-14
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Ny samhällsbyggnadschef med ett hjärta som tickar för Örkelljunga

Kristofer Johansson startar sin tjänst den 9 augusti 2021. Som tidigare chef för gata/park i Örkelljunga och de senaste åren som enhetschef för driftenheten i Laholms kommun kommer Kristofer nu tillbaka, som förvaltningschef för samhällsbyggnad.

-Örkelljunga, kommunen jag vuxit upp i, arbetat många år i och lärt känna genom livet. Att få möjlighet att arbeta med samhällsbyggnad i denna roll för den kommun som mitt hjärta tickar lite extra för tycker jag ska bli så roligt, spännande, men också utmanande. För mig är Örkelljunga en kommun som har många styrkor, den lilla kommunen med stort driv och stor gemenskap. Det ska vara enkelt och trivsamt att leva, arbeta och verka i hela Örkelljunga kommun. Vårt uppdrag på samhällsbyggnadsförvaltningen är att skapa förutsättningar för att det ska vara möjligt. Jag och alla kunniga medarbetare på förvaltningen behöver tillsammans värna om kommunen genom att stärka det som vi gör bra och utveckla det som kan bli bättre, säger Kristofer Johansson och fortsätter:
-Jag är otroligt stolt över att bli en del av detta duktiga team som jobbar med samhällsbyggnad i vår fina kommun!

Kommunstyrelsens ordförande Christian Larsson är glad över rekryteringen:
-Tredje gången gillt! Med Kristofer Johansson som högsta chef på samhällsbyggnads-förvaltningen så hoppas jag nu att chefskarusellen har stannat. Kristofer är från bygden och jag är övertygad att tiden i Laholm har stärkt honom i sina kunskaper och sitt ledarskap. Jag känner mig trygg med valet. Varmt välkommen tillbaka till Örkelljunga!