Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:


Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Undervisning kommande veckor för Utbildningscentrum och Kungsskolan

Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Skåne har idag kommit med nya rekommendationer. Med början den 25 januari och sedan var fjortonde dag kommer nya besked som vi måste förhålla oss till.

Utbildningscentrum

Distansundervisningen fortsätter men lärarna har möjlighet att, efter behov i begränsad form och med god framförhållning, kalla in enskilda elever eller elevgrupper för undervisning på plats i skolan.

Beslutet rörande Utbildningscentrum gäller i första hand fram till vecka 8. Därefter fattas nya beslut rörande undervisningsform och tillvägagångssätt i syfte att succesivt öka kombinationen av fjärr- och närundervisning efter vecka 8 fram till den 1 april.

Kungsskolan

För att på ett bra sätt göra oss beredda på en återgång till närvaro i skolan kommer Kungsskolan att bedriva distansundervisning även under vecka 4. Då har både personal och elever tid att planera för att allt ska bli så bra som möjligt. Vecka 5 kommer sedan eleverna återgå i deltidsundervisning. Planeringen gäller med reservation för eventuellt nya restriktioner från regeringen, Folkhälsomyndigheten eller Smittskydd Skåne.

Mer information finns på Infomentor och på
Undervisning kommande veckor för Utbildningscentrum och Kungsskolan Word, 36.2 kB.

Uppdaterad information Kungsskolan vecka 4-7. Word, 38.8 kB.