Måndag -torsdag 8-12, 13-16

Kommunfullmäktige sammanträder på distans

Allmänheten kan följa sammanträdet via Örkelljunga Närradios sändning.

Måndag den 25 januari sammanträder kommunfullmäktige. För att minska risken för smittspridning av Covid-19 har de sittande partierna kommit överens om att mötet ska genomföras på distans, via digitala verktyg. Endast ordförande och kommunsekreterare kommer befinna sig i själva möteslokalen (förutom visst administrativt stöd och teknisk support). Ledamöterna kommer befinna sig på andra platser och delta via mötesverktyget Microsoft Teams.

Åhörare rekommenderas att följa sammanträdet på distans

För att motverka smittorisk vädjar vi till dig som vill följa sammanträdet att göra det på annan plats, via Örkelljunga Närradios sändning på 94,1 MHz. Det går bra att lyssna även utan radio via Örkelljunga Närradios webbplatslänk till annan webbplats.

Sammanträdet kan tyvärr inte filmas på grund de ändrade förutsättningarna och kommer därför inte sändas live här på webbplatsen.

Sammanträdet är öppet för allmänheten, enligt gällande regelverk, men eventuella besökare kommer placeras i separat lokal där det digitala mötet visas på TV-skärm. Besökare kommer behöva följa gällande restriktioner om exempelvis antal personer i samma lokal och att hålla avstånd. Kom inte till lokalen om du har några symtom!

Mötet börjar kl 19.00 och sändningen startar ca 5 minuter innan.

Se kallelsen till måndagens möte