Tillfälligt ändrade öppettider 21/12 2020- 24/1 2021:

vardagar 10.00-12.00

Ordinarie öppettider:

Kommunen stänger ner verksamheter för att minska smittspridningen

Tillfälliga stängningar till följd av de skärpta restriktioner som kom från regeringen den 18 december.

Regeringen uppmanar till stängning av all verksamhet som inte är nödvändig. Från idag den 21 december påverkas följande verksamheter:

• Kommunhusets reception ändrar öppettiderna och har nu öppet vardagar kl. 10.00-12.00. Personal som arbetar i kommunhuset tar endast emot bokade besök.
  • Ekonomiskt bistånd håller öppet endast för att lämna handlingar eller hävda nöd, vardagar kl. 10.00-12.00 i receptionen på David Anders gata 7. Övrig tid kan handlingar lämnas i postlådan utanför byggnaden.
  • LSS Daglig Verksamhet stänger.
  • Anhörigstöd stänger för besök, men kan nås via mejl och telefon.
  • Dagverksamheter Ankaret och Liljan stänger.
  • AMI stänger, med undantag för vissa delar av produktion som håller öppet.
  • Biblioteken stänger. Möjlighet för avhämtning finns. Kontakta biblioteket: 0435-55055.
  • Idrottshallar och FORUM stänger för bokning och uthyrning för alla allmänhet. Elitverksamhet och skolverksamhet tillåts.
  • Gymnasieskolan bedriver fjärrundervisning till och med 24 januari.
  • Fritidsgårdarna stänger.
  • Öppna förskolan stänger även utomhusverksamheten.

Ovanstående stängningar gäller till och med den 24 januari 2021. Vi kommer göra vad vi kan för att försöka kompensera för en del av de här nedstängningarna som tyvärr påverkar mångas vardag. En del av de ärenden du har till oss går också att utföra via våra e-tjänster, i kommunens e-tjänstportallänk till annan webbplats.

Informationen kommer att uppdateras löpande.

Samlad information om påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.

Skärpta restriktioner från regeringen

Regeringen skärper en rad restriktioner inför jul- och nyårshelgen. De påverkar både privatpersoner, myndigheter och företagare. länk till annan webbplats

Läs mer om Covid -19

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vårdlänk till annan webbplats