Tillfälligt ändrade öppettider 21/12 2020- 24/1 2021:

vardagar 10.00-12.00

Ordinarie öppettider:

Avslutad smittspårning

Smittspårningen som påbörjades efter bekräftade fall av covid-19 bland personal och boende på Södergården har avslutats då upprepad provtagning inte visat några nya fall.

Tack vare snabba åtgärder och personalens insatser har smittan begränsats och inga nya fall av covid-19 har upptäckts.

Vårdhygien Skånes läkare och kommunens Medicinskt ansvariga sjuköterska har därför bedömt att alla avdelningar på Södergården kan öppna igen för bokade besök.

Vi avråder dock bestämt från att besöka Södergårdens och Tallgårdens särskilda boenden för att minska risken för smittspridning. Besök hos vårdtagare i livets slutskede omfattas inte av denna avrådan.

Läget med smittspridningen i samhället är fortfarande mycket allvarligt och det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt för att bromsa spridningen.

Samlad information om påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.

Läs mer om Covid -19

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vårdlänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Information på lättläst svenska