Måndag -torsdag 8-12, 13-16

Kommunstyrelsen visar sin uppskattning med nyårsgåva till kommunens anställda

Presentkort på 500 kronor per person är ett extra tack till personalen och samtidigt ett stöd till näringslivet.

Med 500 kronor i presentkort som kan användas i det lokala näringslivet, vill den politiska ledningen visa sin uppskattning för alla som kämpat så hårt för att leverera kommunens service under 2020.

Många evenemang och andra händelser har fått ställas in i år på grund av pandemin. Det ger kommunstyrelsen utrymme att just i år istället premiera personalen som jobbar inom kommunens verksamheter. Samtidigt gynnas näringslivet på ett direkt sätt, med denna satsning på 530 000 kronor.

-Vi vet hur hårt många av våra anställda sliter. Vi vet hur tufft det lokala näringslivet har det. Att då få ge en gåva som innebär ett extra tack och samtidigt ge en hjälpande hand i samma beslut, det värmer, säger kommunstyrelsens ordförande Christian Larsson.

Presentkorten kan användas som betalning för varor och tjänster i alla verksamheter som är medlemmar i företagarföreningen Örkelljunga näringsliv. Summan på 500 kronor/person delas upp i mindre valörer för att kunna användas vid olika köptillfällen.