Måndag -torsdag 8-12, 13-16

Avgiftskontroll 2018

Örkelljunga kommun genomför retroaktiva rättelser för förskole-och fritidshemsavgifter om det i efterhand visar sig att inkomstuppgiften inte överensstämmer med det som kommunen har fakturerat.

Örkelljunga kommun tillämpar avgiftskontroll, vilket innebär att inlämnade inkomstuppgifter kontrolleras mot skattemyndigheten, försäkringskassan samt med övriga eventuella arbetsgivare. Detta görs för att följa upp att alla betalat rätt avgift. Det är en rättvise- och trygghetsfråga att alla familjer behandlas lika och betalar avgift enligt den taxa som gäller.

Örkelljunga kommun har rätt att genomföra retroaktiva rättelser om det i efterhand visar sig att inkomstuppgiften inte överensstämmer med den inlämnade.

Nu har vi gjort kollen för 2018 och fakturor är på väg ut. Får du en minusfaktura kommer pengarna att betalas ut till ditt registrerade konto. Eventuella skulder till oss kommer att dras av från summan.

Har du frågor om din faktura gällande avgiftskontroll får du snabbast svar om du mejlar oss på utbildning@orkelljunga.se