Kommunfullmäktige sammanträder med färre ledamöter

Antalet ärenden reduceras för att minska antal deltagare och för att korta ner mötestiden.

Måndag den 23 november sammanträder Kommunfullmäktige, i Solängsskolans aula. För att minska risken för smittspridning av Covid-19 har de sittande partierna kommit överens om att minska antalet ledamöter till endast 21 tjänstgörande, samt att reducera antal ärenden som behandlas (ärende 6-12 är borttagna vid detta tillfället).

Åhörare rekommenderas att följa sammanträdet på distans

För att hålla antal personer i lokalen nere och därmed motverka smittorisk vädjar vi till dig som vill följa sammanträdet att göra det på annan plats, via Örkelljunga Närradios sändning på 94,1 MHz. Det går bra att lyssna även utan radio via Örkelljunga Närradios webbplatslänk till annan webbplats.

Sammanträdet kan tyvärr inte filmas på grund av lokalbytet och kommer därför inte sändas live här på webbplatsen.

Framförallt: Kom inte till mötet om du har några symtom!

Mötet börjar kl 18.00 och sändningen startar ca 5 minuter innan.

Se kallelsen till måndagens möte