Tillfälligt ändrade regler för uthyrning av FORUM Örkelljunga och idrottshallarna

Från och med den 16 november och tillsvidare är FORUM Örkelljunga och alla idrottshallar tillfälligt stängda för uthyrning. För att inte uppmuntra till aktiviteter som riskerar att öka smittspridningen kan privatpersoner inte boka tid i kommunens idrottshallar.

Verksamheter som tillåts fortsätta sina aktiviteter är föreningsverksamhet med aktiviteter för barn och ungdomar under 15 år. Även elitverksamhet är tillåtet.

Om de regionala riktlinjerna lättas kan beslutet ändras. Information kommer ut i så fall.

Berörda hyresgäster behöver inte avboka sina tider, det hanteras av Kultur- och fritidsförvaltningen. Det utgår ingen kostnad för avbokade tider.

Länsstyrelsen Skåne har beslutat att sänka publiktaket till åtta personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med sittande deltagare.