Kommunfullmäktiges sammanträde den 23 november byter lokal till Solängsskolans aula.

Åhörare uppmanas att delta via radiosändning på Örkelljunga närraddio 94,1MHz.

Kommunfullmäktiges sammanträde den 23 november flyttas till en större lokal för att säkerställa att samtliga ledamöter kan delta med tryggt avstånd mellan varandra och samtidigt bibehålla ordinarie antal ledamöter. Mötet kommer genomföras på Solängsskolan i Örkelljunga.

Åhörare rekommenderas att följa sammanträdet på distans

För att hålla antal personer i lokalen nere och därmed motverka smittorisk vädjar vi till dig som vill följa sammanträdet att göra det på annan plats, via Örkelljunga Närradios sändning på 94,1 MHz. Det går bra att lyssna även utan radio via Örkelljunga Närradios webbplatslänk till annan webbplats.

Sammanträdet kan tyvärr inte filmas på grund av lokalbytet och kommer därför inte sändas live här på webbplatsen.

Ändrad mötestid

Mötet börjar klockan 18.00 och klockan 19.00 påföljande dag, tisdagen, om sammanträdet inte avslutas på måndagen.

Kallelse till mötet hittar du på vår digitala anslagstavla