Socialförvaltningen stänger för fysiska besök i flera verksamheter

Tillfälliga stängningar för att minska smittspridning av coronavirus covid-19.

Socialförvaltningens ledningsgrupp och Socialnämnden har beslutat att stänga för fysiska besök i flera verksamheter, som ett led i att minska smittorisken bland våra invånare och personal.

Södergården och Tallgården

Södergårdens och Tallgårdens särskilda boenden har infört besöksförbud från onsdag
den 4 november 2020. Besök hos vårdtagare i livets slutskede är fortsatt tillåtet. Detta enligt beslut i Socialnämnden den 3 november 2020.

Ekonomiskt bistånd (Individ- och familjeomsorg)

Ekonomiskt bistånd har stängt för fysiska besök från måndag den 9 november 2020. Verksamheten är igång som vanligt men utan besök.

Lunchrestauranger stängda för besök

Södergårdens lunchrestaurang och Solgårdens matsal är stängda för besök sedan i våras.

Inställda aktiviteter

Fritidsaktiviteter via LSS (Fritidskatalogen) är inställda tillsvidare.

Samlad information om påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.

Läs mer om Covid -19

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vårdlänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Information på lättläst svenska