Kommunfullmäktigemötena hålls i EFS-gården i Åsljunga hela hösten

Kommunfullmäktige återgår till ordinarie antal ledamöter från den 28 september.

Sedan i våras har kommunfullmäktige haft endast 21 tjänstgörande ledamöter på samman-trädena, för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Från och med den 28 september återgår sammanträdet till ordinarie antal ledamöter (37). Istället byter sammanträdet lokal från Örkelljungasalen i kommunhuset till EFS-gården i Åsljunga, för att säkerställa att samtliga ledamöter kan delta med tryggt avstånd mellan varandra. Lokalbytet gäller även de samman-träden som hålls den 26 oktober och den 23 november 2020.

Lyssna på sammanträdet via Örkelljunga Närradio 94,1 MHz

Du som vill följa sammanträdet rekommenderas att göra det hemifrån (för att motverka smittorisk), via Örkelljunga Närradios sändning på 94,1 MHz.

Sammanträdet kan tyvärr inte filmas på grund av lokalbytet och kommer därför inte sändas live här på webbplatsen under hösten.

Mötet börjar kl 19.00

Kallelse till mötet hittar du på vår digitala anslagstavla