Greger Ragnarsson ny samhällsbyggnadschef i Örkelljunga kommun

I början på december börjar Greger Ragnarsson som samhällsbyggnadschef hos oss här i Örkelljunga kommun. Greger har de senaste fem åren arbetat som bygglovs- och geodatachef i Trelleborgs kommun. Han har också suttit med i Trelleborgs kommuns digitaliseringsråd och ansvarat för samhällsbyggnads-förvaltningens digitalisering av ledningssystem, ärendehanteringssystem och processer.

-Det ska bli spännande att få lära känna en ny kommun. Örkelljunga är en liten kommun med snabba beslutsvägar vilket är positivt. Kommunen har en utvecklingspotential som organisationen tillsammans med invånarna och näringsliv kommer att utveckla under 2020-talet. Till att börja med kommer mitt fokus vara att skapa de bästa förutsättningarna för en bra utveckling och lyssna av i organisationen var de största utmaningarna finns.
För mig är det viktigt att vi ska åstadkomma saker tillsammans, mitt uppdrag är inte en enmansshow. Mitt mål är att vi ska ha en väl fungerande organisation där vi samarbetar för att nå bästa resultat och vad som är bäst för Örkelljunga, säger Greger Ragnarsson.

-Efter en turbulent tid inom samhällbyggnadsförvaltningen så hoppas jag nu att vi rekryterat en driven, strukturerad ledare och chef. Med Greger Ragnarsson som förvaltningschef så ser jag att vi kommer lyfta och ta de nödvändiga steg som krävs för att bli en modern och effektiv samhällsbyggnadsförvaltning, säger Christian Larsson, Kommunstyrelsens ordförande.