Årets ungdomsledarpris har delats ut

Ungdomsledarpriset 2020 delades ut på Kommunfullmäktiges sammanträde måndag den 22 juni och gick till Christophe Molina för stort engagemang inom Ekets GoIF och Örkelljunga Outdoorsklubb.

Motivering:

Christophe har visat stort engagemang inom ungdomsträning i Ekets GOIF samt Örkelljunga Outdoorsklubb. I nomineringen nämns att Christophe är förberedd inför träningar och mycket omtyckt. Han bidrar därmed till att ungdomars intresse för en aktiv fritid ökar och då särskilt flickors intresse för fotboll.

Martin Gustafsson, Kultur- och fritidsnämndens ordförande (till vänster) och Christophe Molina (till höger).