Äntligen har det blivit Örkelljungas tur i programserien Rampljus

1800-talsgården Ingeborrarp hamnar i händelsernas centrum när programledarparet Sasha Becker och Nils Dernevik svänger förbi i veckans Rampljus.

Krögaren Kent Ekstrand, som nyligen tagit över gårdens värdshus, tillagar en fin bit lax till lunchen medan Örkelljungas egen musikalartist Hanna Sandin bjuder på ett smakprov. I konstserien Schibli möter samtalar Martin Schibli med Jenny Kalliokulju om hennes konstnärskap. Och så får vi en riktig överraskning på en gård djupt in i Långalts skogrika marker. Mycket nöje!

Missa inte detta och tidigare avsnitt! Du hittar dem på stagebackstage.se/rampljuslänk till annan webbplats

MEDVERKANDE:
Kent Ekstrand, Ingeborrarps värdshus
Bengt Andersson, Ordförande, Örkelljunga Hembygdsförening
Hanna Sandin, Örkelljunga
Eva Nanne och Anders Nilsson, Stugans kultur- och teaterförening, Långalt
Jenny Kalliokulju, Bjuv

MER OM RAMPLJUS

Rampljus är en webbsänd programserie som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner och finansieras bland annat av Familjen Helsingborgs utvecklingsfond. Syftet är dels att stötta lokala kulturarbetare, dels att ge kommuninvånarna ett fullmatat lokalt kulturutbud även i kristid då många mindre och större kulturaktörer fått begränsa sin verksamhet. Rampljus sänds varje vecka fram till slutet av juni på stagebackstage.se/rampljuslänk till annan webbplats

För ytterligare information:
Ulf Dahlström, redaktionschef för Rampljus