Socialförvaltningen informerar om förebyggande åtgärder och tillgång på skyddsutrustning

Håll dig uppdaterad via vår webbsida om covid-19.

Varje minut, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan gör personalen inom vård och omsorg i Örkelljunga kommun, sitt allra bästa för att stötta, sköta om och vårda våra brukare i de olika boendeformer och insatser som finns.

Socialförvaltningen jobbar hela tiden för att ligga steget före. Mer information om vårt arbete kan du läsa under rubriken Socialförvaltningen informerar, på webbsidan Information om covid-19.

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vård vid misstanke om smittalänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) samordnar krishanteringen i Sverigelänk till annan webbplats

Teckenspråkstolkad, syntolkad och lättläst information

Krisinformation.se har samlat länkar till teckenspråkstolkad, syntolkad och lättläst information om covid-19.länk till annan webbplats

Information på andra språk/Information in other languages

Svenska: Krisinformation.selänk till annan webbplats har samlat länkar till myndigheternas information på olika språk om covid-19 och hur du skyddar dig och andra från smitta.

English: Krisinformation.selänk till annan webbplats has collected links to information from authorities about the coronavirus/covid-19 in other languages.