Skolavslutningar 2020

Planering inför årets skolavslutningar pågår.

Med anledning av Covid-19 kommer skolavslutningarna, både i grundskolan och på Utbildningscentrum, i år att bli lite annorlunda. Alla skolor arbetar nu med att planera för bra avslutningar och kommer att informera här på vår webbplats, Infomentor, It’s Learing och Facebook om två veckor.

Samlad information om coronavirusets påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.länk till annan webbplats

Läs mer om Covid-19

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vård vid misstanke om smittalänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) samordnar krishanteringen i Sverigelänk till annan webbplats

Teckenspråkstolkad, syntolkad och lättläst information

Krisinformation.se har samlat länkar till teckenspråkstolkad, syntolkad och lättläst information om covid-19.länk till annan webbplats

Information på andra språk/Information in other languages

Svenska: Krisinformation.selänk till annan webbplats har samlat länkar till myndigheternas information på olika språk om covid-19 och hur du skyddar dig och andra från smitta.

English: Krisinformation.selänk till annan webbplats has collected links to information from authorities about the coronavirus/covid-19 in other languages.