Vi kan hjälpa och stötta på flera sätt

Coronapandemins påverkan på samhället gör att många kan känna oro.

Stöd via telefon

Våra kommunala verksamheter har utökat sina stödtjänster som finns tillgängliga via telefon om du vill ha någon att prata med på grund av den pågående coronapandemin.

Alla olika stödtelefoners information är samlad på sidan Hjälp och stöd.

Problem med betalning av faktura från kommunen

Om du har problem med betalning av faktura från Örkelljunga kommun så uppmanar vi dig att kontakta oss för att diskutera om det kan lösas med en avbetalningsplan eller liknande. Kontaktuppgifter till den som ansvarar för din avgift finns på din faktura.

Kontaktuppgifter till alla våra verksamheter

Samlad information om coronavirusets påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.

Läs mer om Covid -19

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vårdlänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Information på lättläst svenska