Information på olika språk/Information in other languages

Få information om coronavirus Covid-19 på olika språk/Get information about corona virus Covid-19 in other languages

Svenska: Krisinformation.selänk till annan webbplats har samlat länkar till myndigheternas information på olika språk om covid-19 och hur du skyddar dig och andra från smitta.

English: Krisinformation.selänk till annan webbplats has collected links to information from authorities about the coronavirus/covid-19 in other languages.

Samlad information om påverkan på kommunens verksamheter/Comprehensive information on the impact on the municipality's operations

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns alla verksamheter/This is how all Örkelljunga Municipality's operations are affected.