Måndag -torsdag 8-12, 13-16

Var med och gör Sveriges viktigaste jobb!

Anmäl dig som tillfällig arbetskraft eller volontär.

När en del av våra ordinarie medarbetare behöver stanna hemma i karantän kan vi behöva förstärkning för att fortsatt kunna leverera välfärd till våra kommuninvånare.

Vi uppmanar er som finns ute i kommunen och som mår bra att anmäla ert intresse för att hjälpa till, så att vi kan ta oss igenom Covid -19 tillsammans. Det är framförallt vård och omsorg, och barnomsorg som behöver ha stärkt beredskap ifall sjukfrånvaron ökar ytterligare.

Är du intresserad av att bli volontär eller ta ett tillfälligt extraarbete i välfärdsbranschen kan du på ett enkelt sätt anmäla ditt intresse, här i vår e-tjänst. Länk till annan webbplats.