Alla friska barn är välkomna tillbaka till förskolorna från fredag den 20/3

Beslutet om att stänga för barn i allmän förskola dras tillbaka.

Barn med plats i allmän förskola (avgiftsfri plats) välkomnas tillbaka, tack vare att förskolorna nu är tillbaka på en större personalstyrka igen.

Det finns fortfarande risk att förskolorna vissa dagar kommer ha högre personalfrånvaro är beräknat, pga sjukskrivningar knutna till coronapandemin. De vädjar därför till alla föräldrar att hålla sina barn hemma de dagar ni har möjlighet, så hjälps vi alla åt att göra förskolan så bra som möjligt för alla barn som är på plats.

De timmar som barnen gick miste om under torsdagen den 19/3 kommer att erbjudas i juni istället.

Observera! Utbildningsförvaltningen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och alla barn med förkylningssymtom, feber eller illamående ska stanna hemma tills de är friska och 2 dagar till.

Samlad information om coronavirusets påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.

Läs mer om Covid -19

På 1177.se finns information om symtomlänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Information på lättläst svenska