Socialförvaltningen stänger flera verksamheter

Tillfälliga stängningar för att minska smittorisk av coronavirus Covid -19.

Socialförvaltningens ledningsgrupp har idag beslutat att stänga flera verksamheter under några veckor, som ett led i att minska smittorisken bland våra invånare och personal. Från tisdag den 17 mars kommer följande verksamheter vara helt stängda:

• AMI (Arbetsmarknad och integration)
  • Följande LSS dagliga verksamheter:
    Vågen
    Serviceteamet
    Hälsa med hästkraft
    Utflyttad daglig verksamhet
  • Träffpunkt/dagverksamhet Ankaret

Stängningarna är tillfälliga och gäller till och med den 31 mars, men stängningsperioden kan komma att förlängas beroende på smittspridningsläget av coronaviruset.

Samlad information om påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.

Läs mer om Covid -19

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vårdlänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Information på lättläst svenska