Inga fysiska möten på flera verksamheter

Verksamheterna är i drift men vissa tar inte emot besök, från måndag den 16 mars.

Socialförvaltningen begränsar besöken

Ekonomiskt bistånd och flyktingbiståndet på Ejdern stängt för fysiska besök

Verksamheten stänger inte utan beslut kommer fortsatt att kunna tas kring bistånd. Ansökningar eller liknande kommer kunna lämnas in som vanligt men genom de brevlådor som finns i entrén och utanpå byggnaden. Fysiska möten med handläggare kommer inte ske.

Anhörigstödet Violen stängt för fysiska möten

Anhörigstödet Violen stänger sin verksamhet för fysiska möten och grupper tillsvidare. Anhörigstödjare Ann-sophie Lomvall kommer finnas tillgänglig för telefon och mail:
0734-355450, ann-sofie.paulsson.lomvall@orkelljunga.se

Inställda aktiviteter

Fritidsaktiviteter via LSS (Fritidskatalogen) ställs in tillsvidare.

Samlad information om påverkan på kommunens verksamheter

Såhär påverkas Örkelljunga kommuns samtliga verksamheter.

Läs mer om Covid -19

På 1177.se finns information om symtom och hur du söker vård vid misstanke om smittalänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19länk till annan webbplats

Information på lättläst svenska