Solgårdens matsal stängd för besökare

Begränsning av besök för att skydda våra äldre från smitta.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar nu begränsning av besök vid landets äldreboenden, för att skydda de mest sårbara från risk att smittas av Coronavirus covid-19. Därför är matsalen på Solgården tillfälligt stängd för besökare.

Behöver du besöka en anhörig på våra boenden?

Följ rekommendationerna från Folkhälsomyndighetenlänk till annan webbplats för att på bästa sätt visa hänsyn till våra äldre. Om du har starka skäl för ett besök så kontakta ansvarig enhetschef på boendet. Kontaktuppgifter till Socialförvaltningen.

På 1177.se finns information från sjukvården och hur du kontaktar vården vid misstanke om smittalänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19 ochlänk till annan webbplats

Informationsmaterial till resenärer, skolor och förskolor om covid-19länk till annan webbplats.

Information på lättläst svenska

Tidningen 8 Sidor är en nyhetstidning på lättläst svenska. Där kan du läsa mer om Coronaviruset.länk till annan webbplats

Information in English

You can find information in English and frequently asked questions about covid-19 on The Public Health Agency of Sweden’s website.länk till annan webbplats