Öppna förskolan stängd från måndag

Åtgärd för att minska risken för smittspridning.

Utifrån rådande läge med Coronaviruset har utbildningsförvaltningen i dialog med Region Skåne beslutat att tillfälligt stänga öppna förskolan från och med måndag den 16 mars.
Information om när verksamheten öppnar igen kommer presenteras på den här sidan.

Öppna förskolan i Örkelljunga

Läs mer om Corona

På 1177.se finns information från sjukvården och hur du kontaktar vården vid misstanke om smittalänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19 ochlänk till annan webbplats

Informationsmaterial till resenärer, skolor och förskolor om covid-19länk till annan webbplats.

Information in English

You can find information in English and frequently asked questions about covid-19 on The Public Health Agency of Sweden’s website.länk till annan webbplats